Pandemia la zi – 16 iulie 2021

Dată

72 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.539 de cazuri, dintre acestea 1.046.691 persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Gorjul are 2 cazuri, Doljul 3, iar în județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Mehedinți nu a fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este în Timiș de 0,04 la mia de locuitori, în Gorj de 0,01, în Mehedinți 0, iar în județele Hunedoara, Dolj, Caraș-Severin și Arad este de 0,02 la mie.
România are înregistrate 34.250 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 5 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, iar 3 dintre acestea sunt anterioare intervalului menționat mai devreme.
257 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 53 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru