Pandemia la zi – 16 iulie 2021

Dată

72 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.539 de cazuri, dintre acestea 1.046.691 persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Gorjul are 2 cazuri, Doljul 3, iar în județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Mehedinți nu a fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este în Timiș de 0,04 la mia de locuitori, în Gorj de 0,01, în Mehedinți 0, iar în județele Hunedoara, Dolj, Caraș-Severin și Arad este de 0,02 la mie.
România are înregistrate 34.250 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 5 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, iar 3 dintre acestea sunt anterioare intervalului menționat mai devreme.
257 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 53 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru