Număr ridicat de cazuri Covid-19

Dată

A crescut numărul de noi cazuri înregistrate în județul Dolj. 4 noi cazuri de Covid-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, conform datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică Dolj. 430 de teste au fost efectuate în județ în ultimele 24 de ore. În zilele precedente, în județul Dolj, o singură persoană a fost infectată cu SARS-COV-2. În prezent, în localitățile Robănești, Coșoveni și Tălpaș sunt prezente echipe mobile de vaccinare. Cetățenii se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul.
Și în județele Arad și Timiș a crescut numărul de îmbolnăviri, Arad înregistrând 5 noi cazuri, iar Timiș, 3.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru