Noi reguli privind carantina

Dată

Au fost stabilite noi reguli privind aplicarea carantinei pentru persoanele care intră în țară în perioada 10 decembrie – 08 ianuarie.
Persoanele care nu sunt vaccinate, testate sau nu au trecut prin boală în ultimele şase luni intră în carantină pentru 14 zile. Cei care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR sunt nevoiți să stea în carantină pentru 10 zile.
De la noile măsuri impuse sunt exceptăți copiii cu vârste de până la 12 ani, precum şi cei care nu au împlinit 16 ani, dacă prezintă rezultatul negativ al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.
Persoanele aflate în tranzit pe teritoriul țării pentru cel mult 24 de ore sunt exceptate de la carantina obligatorie.
Membrii delegaţiilor sportive, precum şi artiştii şi staff-ul acestora, care sosesc pentru participarea la competiţii sportive, evenimente culturale, artistice sau de divertisment, sunt exceptați dacă prezintă rezultatul negativ al unui test PCR efectuat cu cel mult 48 de ore înainte.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru