Noi reguli în Grecia

Dată

Clienţii vor avea acces în interiorul restaurantelor, barurilor şi cafenelelor din Grecia doar dacă dovedesc că s-au vaccinat ori sunt testați negativ în ultimele 72 de ore. Guvernul Greciei a lansatr aplicația numită COVID FREE GR, care poate scana certificatele digitale europene sau rezultatele testelor PCR va fi disponibilă pentru restaurantele, barurile şi cafenelele în interior pentru a se asigura respectarea noilor reguli. Măsurile au apărut în urma creșterii cazurilor de Covid-19 din ultimele zile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru