Noi măsuri pentru județul Dolj

Dată

Noi măsuri anti-Covid intră in vigoare în județul Dolj, după ce numărul de îmbolnăviri a crescut. În Bechet, de exemplu, unde rata este de aproape 7 la mia de locuitori, până în 17 septembrie se interzice circulaţia, în afara locuinţei, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00. Pentru celelalte zone unde rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori, cum este Bârca, măsurile sunt aplicabile până în 20 septembrie, fiind interzise organizarea de evenimente private în baruri și discoteci. În localitățile în care incidența este mai mare de 2, dar până în 3 la mia de locuitori, competițiile sportive sunt permise cu ocuparea a maximum 50% din capacitatea spațiului. Mai mult, este permisă organizarea evenimentelor cu maximum 150 de persoane în exterior, respectiv 100 în spațiile închise.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru