Noi măsuri pentru județul Dolj

Dată

Noi măsuri anti-Covid intră in vigoare în județul Dolj, după ce numărul de îmbolnăviri a crescut. În Bechet, de exemplu, unde rata este de aproape 7 la mia de locuitori, până în 17 septembrie se interzice circulaţia, în afara locuinţei, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00. Pentru celelalte zone unde rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori, cum este Bârca, măsurile sunt aplicabile până în 20 septembrie, fiind interzise organizarea de evenimente private în baruri și discoteci. În localitățile în care incidența este mai mare de 2, dar până în 3 la mia de locuitori, competițiile sportive sunt permise cu ocuparea a maximum 50% din capacitatea spațiului. Mai mult, este permisă organizarea evenimentelor cu maximum 150 de persoane în exterior, respectiv 100 în spațiile închise.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru