Noi măsuri pentru județul Dolj

Dată

Noi măsuri anti-Covid intră in vigoare în județul Dolj, după ce numărul de îmbolnăviri a crescut. În Bechet, de exemplu, unde rata este de aproape 7 la mia de locuitori, până în 17 septembrie se interzice circulaţia, în afara locuinţei, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00. Pentru celelalte zone unde rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori, cum este Bârca, măsurile sunt aplicabile până în 20 septembrie, fiind interzise organizarea de evenimente private în baruri și discoteci. În localitățile în care incidența este mai mare de 2, dar până în 3 la mia de locuitori, competițiile sportive sunt permise cu ocuparea a maximum 50% din capacitatea spațiului. Mai mult, este permisă organizarea evenimentelor cu maximum 150 de persoane în exterior, respectiv 100 în spațiile închise.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru