Noi măsuri pentru județul Dolj

Dată

Noi măsuri anti-Covid intră in vigoare în județul Dolj, după ce numărul de îmbolnăviri a crescut. În Bechet, de exemplu, unde rata este de aproape 7 la mia de locuitori, până în 17 septembrie se interzice circulaţia, în afara locuinţei, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00. Pentru celelalte zone unde rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori, cum este Bârca, măsurile sunt aplicabile până în 20 septembrie, fiind interzise organizarea de evenimente private în baruri și discoteci. În localitățile în care incidența este mai mare de 2, dar până în 3 la mia de locuitori, competițiile sportive sunt permise cu ocuparea a maximum 50% din capacitatea spațiului. Mai mult, este permisă organizarea evenimentelor cu maximum 150 de persoane în exterior, respectiv 100 în spațiile închise.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru