Noi măsuri epidemiologice adoptate

Dată

Elevii și preșcolarii merg în format fizic la școală sau grădiniță până la apariția primului caz de covid în clasă. Orele dintr-o școală se vor suspenda, pentru 14 zile, numai dacă numărul claselor în care există cazuri confirmate depășește jumătate din numărul total.
Orele de sport se pot ține în interior până la incidența de 2 la mia de locuitori, cu masca de protecție, în caz contrar acestea au loc în aer liber. Preșcolarii nu sunt obligați să poarte masca la orele de sport.
În localităţile unde rata de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori accesul la anumite activităţi este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Intrarea în localuri ori la evenimente, fie publice sau private, nu mai este permisă în baza unui test Covid negativ. Toate activitățile se vor putea desfășura până la miezul nopții.

sursă foto: playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 25 octombrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Ajutor de încălzire, Craiovenii vor avea căldură, Noi focare de pestă porcină

QubArena

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Cultură & Culte & Educație

Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an.

Cultură & Culte & Educație

NeoNlitic la Casa Artelor din Timișoara

Cea de-a treia ediție a NeoNlitic va fi prezentă la Casa Artelor din Timișoara, până pe 31 octombrie. Programul de vizionare este de marți până duminică, între orele 13:00 – 18:00.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru