Noi măsuri epidemiologice adoptate

Dată

Elevii și preșcolarii merg în format fizic la școală sau grădiniță până la apariția primului caz de covid în clasă. Orele dintr-o școală se vor suspenda, pentru 14 zile, numai dacă numărul claselor în care există cazuri confirmate depășește jumătate din numărul total.
Orele de sport se pot ține în interior până la incidența de 2 la mia de locuitori, cu masca de protecție, în caz contrar acestea au loc în aer liber. Preșcolarii nu sunt obligați să poarte masca la orele de sport.
În localităţile unde rata de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori accesul la anumite activităţi este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Intrarea în localuri ori la evenimente, fie publice sau private, nu mai este permisă în baza unui test Covid negativ. Toate activitățile se vor putea desfășura până la miezul nopții.

sursă foto: playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru