Noi măsuri epidemiologice adoptate

Dată

Elevii și preșcolarii merg în format fizic la școală sau grădiniță până la apariția primului caz de covid în clasă. Orele dintr-o școală se vor suspenda, pentru 14 zile, numai dacă numărul claselor în care există cazuri confirmate depășește jumătate din numărul total.
Orele de sport se pot ține în interior până la incidența de 2 la mia de locuitori, cu masca de protecție, în caz contrar acestea au loc în aer liber. Preșcolarii nu sunt obligați să poarte masca la orele de sport.
În localităţile unde rata de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori accesul la anumite activităţi este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Intrarea în localuri ori la evenimente, fie publice sau private, nu mai este permisă în baza unui test Covid negativ. Toate activitățile se vor putea desfășura până la miezul nopții.

sursă foto: playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru