Noi măsuri epidemiologice adoptate

Dată

Elevii și preșcolarii merg în format fizic la școală sau grădiniță până la apariția primului caz de covid în clasă. Orele dintr-o școală se vor suspenda, pentru 14 zile, numai dacă numărul claselor în care există cazuri confirmate depășește jumătate din numărul total.
Orele de sport se pot ține în interior până la incidența de 2 la mia de locuitori, cu masca de protecție, în caz contrar acestea au loc în aer liber. Preșcolarii nu sunt obligați să poarte masca la orele de sport.
În localităţile unde rata de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori accesul la anumite activităţi este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Intrarea în localuri ori la evenimente, fie publice sau private, nu mai este permisă în baza unui test Covid negativ. Toate activitățile se vor putea desfășura până la miezul nopții.

sursă foto: playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru