Noi măsuri de relaxare

Dată

Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare care intră în vigoare la 1 iulie.  Consiliul Național pentru Situații de Urgență a propus ca de la această dată la evenimentele private precum: nunți, botezuri, mese festive să se desfășoare cu 100 de invitați la interior și 150 de invitați la exterior fără a fi solicitată dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală. Dacă invitații sunt vaccinați, însă, limita este de 300 de persoane. Restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.  În continuare, în cazul cluburilor și al barurilor se menține restricția potrivi căreia pot intra doar persoanele vaccinate. Va fi prelungit programul cluburilor și al barurilor până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limit maximă. Crește și numărul spectatorilor care pot participa le evenimente sportive la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru