Nevoie de sânge la Timişoara

Dată

Spitalele din Timişoara se confruntă cu o nevoie urgentă de sânge, asta după ce stocurile au scăzut considerabil în această perioadă.
Reprezentanţii Centrului de Transfuzii Sanguine Timişoara fac apel la oameni, îndemnându-i să dea o mână de ajutor. Grupele de sânge pentru care se caută donatori sunt destul de rare, fiind vorba despre AB, respectiv grupa B negativ.
Cei care doresc să doneze, pot face asta de luni până vineri între orele 8.00 si 13.00, la Centrul aflat pe strada Martir Marius Ciopec, numarul 1. Donarea se va face în condiţii de maximă siguranţă, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare.
Pentru a reduce timpii de aşteptare şi pentru a evita aglomeraţia, reprezentanţii Centrului au pus la dispoziţie aplicaţia mobilă DONORIUM, prin intermediul căreia cetăţenii se pot programa online.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru