Nevoie de personal la Spitalul Militar Timișoara

Dată

Se fac angajări la Spitalul Militar „Dr. Victor Popescu” din Timișoara pe perioadă nedeterminată. Se caută  specialiști debutanți pe secții, economist cu studii superioare, contabil cu studii medii, registrator medical, inginer și bucătar calificat.  Candidații vor susține o probă scrisă și una de interviu.  Detalii suplimentare privind organizarea concursurilor, tematica de concurs și actele necesare de angajare pot fi găsite pe site-ul afișat pe ecran. Data limită de depunere a dosarelor este 6 septembrie, ora 15:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru