Nevoie de personal la Spitalul Militar Timișoara

Dată

Se fac angajări la Spitalul Militar „Dr. Victor Popescu” din Timișoara pe perioadă nedeterminată. Se caută  specialiști debutanți pe secții, economist cu studii superioare, contabil cu studii medii, registrator medical, inginer și bucătar calificat.  Candidații vor susține o probă scrisă și una de interviu.  Detalii suplimentare privind organizarea concursurilor, tematica de concurs și actele necesare de angajare pot fi găsite pe site-ul afișat pe ecran. Data limită de depunere a dosarelor este 6 septembrie, ora 15:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru