Nevoie de donatori de sânge la Timișoara

Dată

Este nevoie urgentă de donatori de sânge la Timișoara! Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara fac apel la cetățeni pentru a dona sânge din orice categorie. Aceștia o pot face la Spitalul Județean de pe strada Martir Marius Ciopec din Timișoara între orele 8-13:00. Persoanele interesate se pot și programa pe aplicația Donorium pe care o pot descărca gratuit. Pot dona sânge inclusiv persoanele care s-au vaccinat. Cei vaccinați cu Pfizer sau Moderna se pot prezenta la donare de sânge la șapte zile după vaccin sau rapel, sau la șapte zile după primele reacții adverse. Persoanele care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson sau AstraZeneca o pot face numai la 14 zile după vaccin, rapel sau reacții adverse. Persoanele care nu au avut un test pozitiv SARS-CoV 2 și au fost vaccinate, indiferent de tipul de vaccin, chiar dacă au dezvoltat anticorpi, nu pot dona plasma.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru