Nevoie de donatori de sânge la Timișoara

Dată

Este nevoie urgentă de donatori de sânge la Timișoara! Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara fac apel la cetățeni pentru a dona sânge din orice categorie. Aceștia o pot face la Spitalul Județean de pe strada Martir Marius Ciopec din Timișoara între orele 8-13:00. Persoanele interesate se pot și programa pe aplicația Donorium pe care o pot descărca gratuit. Pot dona sânge inclusiv persoanele care s-au vaccinat. Cei vaccinați cu Pfizer sau Moderna se pot prezenta la donare de sânge la șapte zile după vaccin sau rapel, sau la șapte zile după primele reacții adverse. Persoanele care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson sau AstraZeneca o pot face numai la 14 zile după vaccin, rapel sau reacții adverse. Persoanele care nu au avut un test pozitiv SARS-CoV 2 și au fost vaccinate, indiferent de tipul de vaccin, chiar dacă au dezvoltat anticorpi, nu pot dona plasma.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru