Nevoie de donatori de sânge la Timișoara

Dată

Se caută donatori de sânge la Timișoara.
Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara face apel la timișoreni pentru donarea de sânge din grupa 0 Rh negativ.
Cei ce doresc să fie donatori, o pot face de luni până vineri între orele 8 – 13, la Centrul de Transfuzie Sanguină de pe strada Martir Marius Ciopec nr. 1, lângă Spitalul Județean. Cei interesați pot dona și duminică la caravana mobilă amplasată în parcarea Universității Politehnica Timișoara de pe Bulevardul Vasile Pârvan, între orele 8:00-14:00. Programările se pot face pe aplicația Donorium. Persoanele vaccinate care vor să doneze trebuie să țină cont de numărul de zile de la imunizare și de reacțiile adverse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru