Nevoie de donatori de sânge la Timișoara

Dată

Se caută donatori de sânge la Timișoara.
Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara face apel la timișoreni pentru donarea de sânge din grupa 0 Rh negativ.
Cei ce doresc să fie donatori, o pot face de luni până vineri între orele 8 – 13, la Centrul de Transfuzie Sanguină de pe strada Martir Marius Ciopec nr. 1, lângă Spitalul Județean. Cei interesați pot dona și duminică la caravana mobilă amplasată în parcarea Universității Politehnica Timișoara de pe Bulevardul Vasile Pârvan, între orele 8:00-14:00. Programările se pot face pe aplicația Donorium. Persoanele vaccinate care vor să doneze trebuie să țină cont de numărul de zile de la imunizare și de reacțiile adverse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru