Nevoie de donatori de sânge la Timișoara

Dată

Se caută donatori de sânge la Timișoara.
Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara face apel la timișoreni pentru donarea de sânge din grupa 0 Rh negativ.
Cei ce doresc să fie donatori, o pot face de luni până vineri între orele 8 – 13, la Centrul de Transfuzie Sanguină de pe strada Martir Marius Ciopec nr. 1, lângă Spitalul Județean. Cei interesați pot dona și duminică la caravana mobilă amplasată în parcarea Universității Politehnica Timișoara de pe Bulevardul Vasile Pârvan, între orele 8:00-14:00. Programările se pot face pe aplicația Donorium. Persoanele vaccinate care vor să doneze trebuie să țină cont de numărul de zile de la imunizare și de reacțiile adverse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru