Medicii de familie vor putea face teste Covid

Dată

Medicii de familie vor putea să facă teste rapide antigen din proba nazo-faringiană pentru depistarea infectiei cu SARS-CoV-2. Acestia sunt obligați, ca până la ora 24:00 a zilei în care au facut testul, să raporteze rezultatul în aplicația Corona Forms. Medicii de familie care au contract cu casele de asigurări de sănătate vor fi plătiți cu 50 de lei, sumă care cuprinde contravaloarea testului, manopera, materialele şi echipamentele de protecție necesare testării. Activitatea de testare se va realiza în cadrul programului de lucru și vor beneficia de ea toate persoanele înscrise pe lista proprie a medicului de familie, precum și persoanele eligibile la testare care nu au un medic de familie sau sunt înscrise pe lista altui medic de la un interval de cel puțin 48 de ore, între două testări succesive.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru