Medicament pentru diabetul de tip 1

Dată

Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecție. De-a lungul timpului, s-au căutat diverse metode pentru a preveni distrugerea insulinei odată ce aceasta ajunge în stomac. Oamenii de știință de la Universitatea Yale din Statele Unite ale Americii au dezvoltat o nouă variantă de medicament, acesta poate transporta insulina către pancreas în siguranță, acționând de șapte ori mai repede decât prin injecție. Rezultatele au fost observate în urma testării pe șoareci și porci, în cazul cărora, medicamentul a restabilit și funcțiile metabolice și a inversat inflamația, deschizând o posibilă cale de prevenire a bolii. Rezultatele sunt promițătoare, dar va trebui să se lucreze mult pentru a se stabili dacă oamenii ar putea obține aceleași beneficii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru