Medicament pentru diabetul de tip 1

Dată

Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecție. De-a lungul timpului, s-au căutat diverse metode pentru a preveni distrugerea insulinei odată ce aceasta ajunge în stomac. Oamenii de știință de la Universitatea Yale din Statele Unite ale Americii au dezvoltat o nouă variantă de medicament, acesta poate transporta insulina către pancreas în siguranță, acționând de șapte ori mai repede decât prin injecție. Rezultatele au fost observate în urma testării pe șoareci și porci, în cazul cărora, medicamentul a restabilit și funcțiile metabolice și a inversat inflamația, deschizând o posibilă cale de prevenire a bolii. Rezultatele sunt promițătoare, dar va trebui să se lucreze mult pentru a se stabili dacă oamenii ar putea obține aceleași beneficii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru