Măștile textile interzise la școală

Dată

Măștile textile vor fi interzise în scoli și vor fi permise doar cele de uz medical, a anunțat Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății. Masca de protecție rămâne obligatorie în interiorul unităților școlare. După începerea școlii, în 13 septembrie, părinții elevilor de peste 12 ani vor primi formulare în care trebuie să exprime dacă sunt sau nu de acord cu vaccinarea acestora. Elevii vor participa fizic la ore în acest an școlar în condițiile în care localitatea se află sub incidența de 6 la mia de locuitori. Dacă incidenţa depăşeşte 6 la mie, există două posibile scenarii, a afirmat ministrul. Unul este trecerea în învăţământ online integral, iar altul, sistem hibrid cu învăţământ online pentru copiii nevaccinaţi şi netrecuţi prin boală şi posibilitatea de a continua învăţământul faţă în faţă pentru copiii vaccinaţi sau trecuţi prin boală în ultimele 180 de zile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru