Măștile textile interzise la școală

Dată

Măștile textile vor fi interzise în scoli și vor fi permise doar cele de uz medical, a anunțat Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății. Masca de protecție rămâne obligatorie în interiorul unităților școlare. După începerea școlii, în 13 septembrie, părinții elevilor de peste 12 ani vor primi formulare în care trebuie să exprime dacă sunt sau nu de acord cu vaccinarea acestora. Elevii vor participa fizic la ore în acest an școlar în condițiile în care localitatea se află sub incidența de 6 la mia de locuitori. Dacă incidenţa depăşeşte 6 la mie, există două posibile scenarii, a afirmat ministrul. Unul este trecerea în învăţământ online integral, iar altul, sistem hibrid cu învăţământ online pentru copiii nevaccinaţi şi netrecuţi prin boală şi posibilitatea de a continua învăţământul faţă în faţă pentru copiii vaccinaţi sau trecuţi prin boală în ultimele 180 de zile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru