Masca obligatorie în jurul şcolilor din Timişoara şi din judeţ

Dată

Masca de protecţie devine obligatorie, începând de astăzi, pe o rază de 50 de m în jurul unităţilor de învăţământ, conform noilor decizii luate de Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş în cadrul şedinţei de vineri.
Hotărârea a fost aprobată în urma creşterii numărului de cazuri de Covid-19, vineri fiind raportate 313 noi îmbolnăviri, printre care şi 54 de copii confirmaţi pozitiv. Comitetul a mai aprobat vineri şi o altă hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidenţa de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Timiș. Astfel, în localităţile Cenei, Bara, Dumbrava și Denta s-a impus carantina de noapte pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică din cauza depăşirii incidenţei de 4 la mia de locuitori.
În acelaşi timp, în localităţile Moraviţa și Sânandrei, care au trecut de rata de 3 la mie, sunt interzise organizarea de evenimente private, precum nunţi sau botezuri, iar cafenelele şi restaurantele nu vor mai permite accesul în interior. De asemenea, în localităţile Ghizela, Jimbolia, Parta, Dudeștii Noi și Sacalaz se vor aplica măsuri precum limitarea numărului de participanţi la evenimente private, la spectacole sau la activităţile sportive desfăşurate în aer liber.

sursă foto: totuldespremame.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 15 octombrie 2021

Titlurile zilei: Nevoie de sânge la Timișoara, Noul regulament al locurilor de parcare, Vaccinarea antigripală, întârzie să înceapă, Certificatul verde devine obligatoriu în Italia.

Politică & Administrație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație de către Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Sănătate & Sport

Vaccinarea antigripală întârzie să înceapă

Campania gratuită de vaccinare împotriva gripei sezoniere trebuia să înceapă de cel puțin 2 săptămâni

Sănătate & Sport

Tot mai mulți români consumă droguri

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru