Masca obligatorie în jurul şcolilor din Timişoara şi din judeţ

Dată

Masca de protecţie devine obligatorie, începând de astăzi, pe o rază de 50 de m în jurul unităţilor de învăţământ, conform noilor decizii luate de Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş în cadrul şedinţei de vineri.
Hotărârea a fost aprobată în urma creşterii numărului de cazuri de Covid-19, vineri fiind raportate 313 noi îmbolnăviri, printre care şi 54 de copii confirmaţi pozitiv. Comitetul a mai aprobat vineri şi o altă hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidenţa de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Timiș. Astfel, în localităţile Cenei, Bara, Dumbrava și Denta s-a impus carantina de noapte pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică din cauza depăşirii incidenţei de 4 la mia de locuitori.
În acelaşi timp, în localităţile Moraviţa și Sânandrei, care au trecut de rata de 3 la mie, sunt interzise organizarea de evenimente private, precum nunţi sau botezuri, iar cafenelele şi restaurantele nu vor mai permite accesul în interior. De asemenea, în localităţile Ghizela, Jimbolia, Parta, Dudeștii Noi și Sacalaz se vor aplica măsuri precum limitarea numărului de participanţi la evenimente private, la spectacole sau la activităţile sportive desfăşurate în aer liber.

sursă foto: totuldespremame.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru