Masca obligatorie în jurul şcolilor din Timişoara şi din judeţ

Dată

Masca de protecţie devine obligatorie, începând de astăzi, pe o rază de 50 de m în jurul unităţilor de învăţământ, conform noilor decizii luate de Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş în cadrul şedinţei de vineri.
Hotărârea a fost aprobată în urma creşterii numărului de cazuri de Covid-19, vineri fiind raportate 313 noi îmbolnăviri, printre care şi 54 de copii confirmaţi pozitiv. Comitetul a mai aprobat vineri şi o altă hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidenţa de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Timiș. Astfel, în localităţile Cenei, Bara, Dumbrava și Denta s-a impus carantina de noapte pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică din cauza depăşirii incidenţei de 4 la mia de locuitori.
În acelaşi timp, în localităţile Moraviţa și Sânandrei, care au trecut de rata de 3 la mie, sunt interzise organizarea de evenimente private, precum nunţi sau botezuri, iar cafenelele şi restaurantele nu vor mai permite accesul în interior. De asemenea, în localităţile Ghizela, Jimbolia, Parta, Dudeștii Noi și Sacalaz se vor aplica măsuri precum limitarea numărului de participanţi la evenimente private, la spectacole sau la activităţile sportive desfăşurate în aer liber.

sursă foto: totuldespremame.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru