Masca de protecție, obligatorie în Oțelu Roșu și Sacu

Dată

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în toate spaţiile publice deschise din localitățile Sacu și Oţelu Roşu din Caraș-Severin ca urmare a creșterii ratei de incidență. De asemenea și în localitățile Marga, Vermeş, Vrani, Cornereva, Vărădia, Sasca Montană, Eftimie Murgu, Iablaniţa, Lăpuşnicu Mare, Ramna, Lupac, Turnu Ruieni şi Constantin Daicoviciu purtarea măștii de de protecţie a devenit obligatorie în spațiile publice pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. Măsurile sunt valabile până în 1 noiembrie, după care vor fi reevaluate, pe baza analizei prezentate de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru