Masca de protecție, obligatorie în Oțelu Roșu și Sacu

Dată

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în toate spaţiile publice deschise din localitățile Sacu și Oţelu Roşu din Caraș-Severin ca urmare a creșterii ratei de incidență. De asemenea și în localitățile Marga, Vermeş, Vrani, Cornereva, Vărădia, Sasca Montană, Eftimie Murgu, Iablaniţa, Lăpuşnicu Mare, Ramna, Lupac, Turnu Ruieni şi Constantin Daicoviciu purtarea măștii de de protecţie a devenit obligatorie în spațiile publice pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. Măsurile sunt valabile până în 1 noiembrie, după care vor fi reevaluate, pe baza analizei prezentate de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru