Mare nevoie de sânge

Dată

Criza de sânge din România ridică în continuare probleme serioase pacienților.
Oamenii nu mai vin la centrele de transfuzii să doneze în perioada vacanței de vară, deși spitalele au nevoie urgentă de rezerve. Medicii spun că lipsa de sânge în spitalele din România a fost accentuată și de pandemie, când numărul donatorilor a scăzut cel mai mult. Pacienții români sunt nevoiți de cele mai multe ori să își caute ei donatori înaintea intervențiilor chirurgicale. În acest moment presiunea este și mai mare pentru că pacienții cu operații amânate revin în programul operator al spitalelor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru