Maratonul din Caransebeș, un succes

Dată

Dozele de ser pentru vaccinarea împotriva Covid-19 s-au terminat încă din prima zi de Maratonul din Caransebeș. Astfel, după utilizarea celor 500 de doze disponibile, caransebeșenii nu s-au mai putut vaccina în a doua zi la Maraton. Autoritățile s-au declarat mulțumite de interesul persoanelor pentru vaccinare și au promis un nou maratonul weekendul viitor. În cadrul viitorului maraton va fi dublat numărul de vaccinuri disponibile, a declarat Felix Borcean, primarul orașului. Persoanele care își doresc să se vaccineze, o pot face începând de astăzi, însă, cu programare. În Caransebeș sunt administrate zilnic un număr de 70 de doze de vaccin.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru