Maratoane de vaccinare

Dată

Două noi maratoane de vaccinare vor fi deschise în țară începând de vineri, 14 mai. În municipiile Drobeta Turnu Severin și Petroșani vor fi organizate primele maratoane ale vaccinării în perioada 14-16 mai. La Petroșani, maratonul va avea loc la Sala Polivalentă din Petroșani, iar în Drobeta Turnu Severin în parcarea Severin Shopping Center. La aceste maratoane nu va fi nevoie de programare pe platformă, iar serul folosit va fi cel de la Pfizer.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru