Maratoane de vaccinare – Știrile Qub

Dată

Două noi maratoane de vaccinare vor fi organizate în județele Mehedinți și Hunedoara la sfârșitul acestei săptămâni. În orașele Petroșani și Dorbeta Turnu Severin va avea loc etapa a doua a Maratonului Vaccinării care se va desfășura în perioada 4-6 iunie.
La maratoane sunt așteptați atât cei care au primit prima doză cu vaccinul Pfizer-BioNTech şi care trebuie să facă rapelul, cât şi cei care doresc să facă prima doză, urmând ca rapelul să îl facă, după trei săptămâni, la oricare dintre centrele de vaccinare deschise sau o singură doză cu serul Johnson&Johnson. Maratoanele vor avea loc în parcarea unor centre comerciale de vineri, 4 iunie, de la ora 14:00 până duminică, 6 iunie, ora 21:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru