Maratoane de vaccinare – Știrile Qub

Dată

Două noi maratoane de vaccinare vor fi organizate în județele Mehedinți și Hunedoara la sfârșitul acestei săptămâni. În orașele Petroșani și Dorbeta Turnu Severin va avea loc etapa a doua a Maratonului Vaccinării care se va desfășura în perioada 4-6 iunie.
La maratoane sunt așteptați atât cei care au primit prima doză cu vaccinul Pfizer-BioNTech şi care trebuie să facă rapelul, cât şi cei care doresc să facă prima doză, urmând ca rapelul să îl facă, după trei săptămâni, la oricare dintre centrele de vaccinare deschise sau o singură doză cu serul Johnson&Johnson. Maratoanele vor avea loc în parcarea unor centre comerciale de vineri, 4 iunie, de la ora 14:00 până duminică, 6 iunie, ora 21:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru