Lucrările de la Spitalul de Oncologie Arad, aproape de final

Dată

Lucrările de la Spitalul de Oncologie din Arad se apropie de final. Pe interiorul clădirii s-a ajuns la faza finisajelor la ultima mână. Este vorba despre turnarea stratului final de zugrăveli la parter, stratul izolant în băi și au fost finisate tavanele de la etaj. Au fost montate lifturile pentru transportul pacienților pe targă și pentru personal și se lucrează și la restaurarea balustradei interioare. Consiliul Județean Arad a început lucrările de reabilitare a fațadei, au fost montate schelele, iar exteriorul clădirii va fi readus la starea inițială, clădirea fiind una de patrimoniu. Consiliul Județean își dorește să investească și în dezvoltarea serviciilor medicale de Oncologie pentru ca pacienții arădeni să nu mai fie nevoiți să se trateze în alte orașe ale țării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru