Localitățile Șimian și Malovăț intră în carantină

Dată

Localitățile Șimian și Malovăț din județul Mehedinți intră în carantină timp de 14 zile, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice, iar persoanele vaccinate nu vor fi exceptate de la această măsură. Circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă între orele 5:00 – 20:00 fără declarația pe propria răspundere. Măsurile privind restricțiile de circulație nu se aplică persoanelor vaccinate, cele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor aflate între a 15-a și a 180-a zi de la data confirmării infectării cu Sars-Cov-2. Cursurile școlare se vor desfășura doar în sistem online în cazul preșcolarilor și al elevilor. Programul operatorilor economici vor putea fi deschise până la ora 18:00, cu excepția farmaciilor și a benzinăriilor, iar organizarea de evenimente private în spații închise sau deschise este interzisă.

sursă foto: romaniatv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru