Localitățile Șimian și Malovăț intră în carantină

Dată

Localitățile Șimian și Malovăț din județul Mehedinți intră în carantină timp de 14 zile, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice, iar persoanele vaccinate nu vor fi exceptate de la această măsură. Circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă între orele 5:00 – 20:00 fără declarația pe propria răspundere. Măsurile privind restricțiile de circulație nu se aplică persoanelor vaccinate, cele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor aflate între a 15-a și a 180-a zi de la data confirmării infectării cu Sars-Cov-2. Cursurile școlare se vor desfășura doar în sistem online în cazul preșcolarilor și al elevilor. Programul operatorilor economici vor putea fi deschise până la ora 18:00, cu excepția farmaciilor și a benzinăriilor, iar organizarea de evenimente private în spații închise sau deschise este interzisă.

sursă foto: romaniatv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru