Localitățile Șimian și Malovăț intră în carantină

Dată

Localitățile Șimian și Malovăț din județul Mehedinți intră în carantină timp de 14 zile, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice, iar persoanele vaccinate nu vor fi exceptate de la această măsură. Circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă între orele 5:00 – 20:00 fără declarația pe propria răspundere. Măsurile privind restricțiile de circulație nu se aplică persoanelor vaccinate, cele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor aflate între a 15-a și a 180-a zi de la data confirmării infectării cu Sars-Cov-2. Cursurile școlare se vor desfășura doar în sistem online în cazul preșcolarilor și al elevilor. Programul operatorilor economici vor putea fi deschise până la ora 18:00, cu excepția farmaciilor și a benzinăriilor, iar organizarea de evenimente private în spații închise sau deschise este interzisă.

sursă foto: romaniatv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru