Localitățile Șimian și Malovăț intră în carantină

Dată

Localitățile Șimian și Malovăț din județul Mehedinți intră în carantină timp de 14 zile, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice, iar persoanele vaccinate nu vor fi exceptate de la această măsură. Circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă între orele 5:00 – 20:00 fără declarația pe propria răspundere. Măsurile privind restricțiile de circulație nu se aplică persoanelor vaccinate, cele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor aflate între a 15-a și a 180-a zi de la data confirmării infectării cu Sars-Cov-2. Cursurile școlare se vor desfășura doar în sistem online în cazul preșcolarilor și al elevilor. Programul operatorilor economici vor putea fi deschise până la ora 18:00, cu excepția farmaciilor și a benzinăriilor, iar organizarea de evenimente private în spații închise sau deschise este interzisă.

sursă foto: romaniatv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru