Localitățile Șimian și Malovăț intră în carantină

Dată

Localitățile Șimian și Malovăț din județul Mehedinți intră în carantină timp de 14 zile, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice, iar persoanele vaccinate nu vor fi exceptate de la această măsură. Circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă între orele 5:00 – 20:00 fără declarația pe propria răspundere. Măsurile privind restricțiile de circulație nu se aplică persoanelor vaccinate, cele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor aflate între a 15-a și a 180-a zi de la data confirmării infectării cu Sars-Cov-2. Cursurile școlare se vor desfășura doar în sistem online în cazul preșcolarilor și al elevilor. Programul operatorilor economici vor putea fi deschise până la ora 18:00, cu excepția farmaciilor și a benzinăriilor, iar organizarea de evenimente private în spații închise sau deschise este interzisă.

sursă foto: romaniatv.ro

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri