Intervențiile chirurgicale suspendate 30 de zile

Dată

Intervențiile chirurgicale vor fi suspendate pe o perioadă de 30 de zile, a anunțat Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Exceptate de la această prevedere sunt urgențele și nașterile. Această prevedere a fost instituită din cauza numărului ridicat de cazuri de Covid-19 și a pacienților care vor avea nevoie de îngrijiri medicale. România a înregistrat 8.292 de cazuri noi de Covid-19 în decursul zilei de luni, 4 octombrie, iar 14.153 de persoane infectate cu acest virus se află internate la spital.

sursă foto: DCnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru