Infectări după imunizare

Dată

Mai puțin de 0,5% din totalul persoanelor vaccinate au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin. Peste 60% au fost imunizate cu Pfizer, 6% cu Moderna, peste 20% au fost vaccinate cu Astra Zeneca și aproximativ 0.4% cu Johnson&Johnson. În perioada decembrie 2020 – iulie 2021, mai mult de 5.000 persoane au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin. Până în 1 august, 497 de persoane vaccinate cu prima doză și 113 de persoane vaccinate cu schemă completă au decedat. România a atins pragul de cinci milioane de locuitori vaccinați anti-Covid-19. În prezent, mai mult de 30% din populația adultă a țării a fost imunizată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru