Infectări după imunizare

Dată

Mai puțin de 0,5% din totalul persoanelor vaccinate au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin. Peste 60% au fost imunizate cu Pfizer, 6% cu Moderna, peste 20% au fost vaccinate cu Astra Zeneca și aproximativ 0.4% cu Johnson&Johnson. În perioada decembrie 2020 – iulie 2021, mai mult de 5.000 persoane au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin. Până în 1 august, 497 de persoane vaccinate cu prima doză și 113 de persoane vaccinate cu schemă completă au decedat. România a atins pragul de cinci milioane de locuitori vaccinați anti-Covid-19. În prezent, mai mult de 30% din populația adultă a țării a fost imunizată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru