Infectări după imunizare

Dată

Mai puțin de 0,5% din totalul persoanelor vaccinate au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin. Peste 60% au fost imunizate cu Pfizer, 6% cu Moderna, peste 20% au fost vaccinate cu Astra Zeneca și aproximativ 0.4% cu Johnson&Johnson. În perioada decembrie 2020 – iulie 2021, mai mult de 5.000 persoane au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin. Până în 1 august, 497 de persoane vaccinate cu prima doză și 113 de persoane vaccinate cu schemă completă au decedat. România a atins pragul de cinci milioane de locuitori vaccinați anti-Covid-19. În prezent, mai mult de 30% din populația adultă a țării a fost imunizată.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri