Începe vaccinarea cu cea de-a treia doză

Dată

Persoanele care întrunesc toate condițiile se vor putea vaccina de astăzi cu cea de-a treia doză. Doritorii pot merge la centrele de vaccinare sau la medicul de familie cu buletinul, fără să se mai programeze.
Una dintre condițiile impuse este trecerea a cel puțin 6 luni de la imunizarea cu schema completă.
Celor vaccinați li se va putea administra orice tip de vaccin ARN Mesager, Pfizer sau Moderna. Este recomandat, însă, ca cea de a treia doză să se facă cu același tip de vaccin cu care au fost vaccinați anterior. Persoanele vaccinate cu AstraZeneca pot alege dintre celelalte două tipuri de vaccin: Pfizer sau Moderna.
Vor avea prioritate cadrele medicale, persoanele în vârstă și cele cu boli cronice și imunitatea scăzută.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru