Începe vaccinarea cu cea de-a treia doză

Dată

Persoanele care întrunesc toate condițiile se vor putea vaccina de astăzi cu cea de-a treia doză. Doritorii pot merge la centrele de vaccinare sau la medicul de familie cu buletinul, fără să se mai programeze.
Una dintre condițiile impuse este trecerea a cel puțin 6 luni de la imunizarea cu schema completă.
Celor vaccinați li se va putea administra orice tip de vaccin ARN Mesager, Pfizer sau Moderna. Este recomandat, însă, ca cea de a treia doză să se facă cu același tip de vaccin cu care au fost vaccinați anterior. Persoanele vaccinate cu AstraZeneca pot alege dintre celelalte două tipuri de vaccin: Pfizer sau Moderna.
Vor avea prioritate cadrele medicale, persoanele în vârstă și cele cu boli cronice și imunitatea scăzută.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru