Formular digital de localizare

Dată

Începând de luni, 20 decembrie, toți cetățenii care intră în România, trebuie să completeze un formular digital de localizare. Măsura este deja implementată în 18 țări europene. Documentul trebuie completat cu 24 de ore înainte de a intra în țară sau în primele 24 de ore de la trecerea graniței. Decizia a venit după ce în România s-au anunțat 11 cazuri de infectare cu tulpina Omicron. Românii care au fost în Grecia în această vară au completat un astfel de formular. Acesta poate fi completat doar online, iar cei care nu o fac, riscă amenzi chiar și de 3000 de lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru