Finanțare pentru proiectele sportive

Dată

Proiectele sportive din cadrul proiectului „Agenda sportivă 2021” pot fi finanțate de către Consiliul Județean Timiș. Instituția oferă 3 milioane de lei din bugetul local pentru evenimente de acest fel. Cei interesați de acest proiect trebuie să fie persoane juridice. Activități sportive care pot fi alese sunt considerate: acțiunile de pregătire sportivă, competițiile sportive și alte acțiuni sportive. Se vor acorda și punctaje în funcție de activitatea sportivă desfășurată. Comisia de evaluare a proiectelor sportive va fi alcătuită din cinci membri și un secretar. Organizatorii de evenimente sportive și persoanele interesate își pot depune proiectele până 27 iulie 2021. Detalii despre proiecte, ghidul de finanțare și actele necesare pot fi găsite pe site-ul Consiliului Județean Timiș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru