Finanțare pentru proiectele sportive

Dată

Proiectele sportive din cadrul proiectului „Agenda sportivă 2021” pot fi finanțate de către Consiliul Județean Timiș. Instituția oferă 3 milioane de lei din bugetul local pentru evenimente de acest fel. Cei interesați de acest proiect trebuie să fie persoane juridice. Activități sportive care pot fi alese sunt considerate: acțiunile de pregătire sportivă, competițiile sportive și alte acțiuni sportive. Se vor acorda și punctaje în funcție de activitatea sportivă desfășurată. Comisia de evaluare a proiectelor sportive va fi alcătuită din cinci membri și un secretar. Organizatorii de evenimente sportive și persoanele interesate își pot depune proiectele până 27 iulie 2021. Detalii despre proiecte, ghidul de finanțare și actele necesare pot fi găsite pe site-ul Consiliului Județean Timiș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Politică & Administrație

E.ON oprește gazul pentru Colterm

E.ON le va opri furnizarea cu gaz începând de luni, 25 octombrie.

Actualitate

E.ON oprește gazul pentru Colterm

Timișorenii vor rămâne în frig. La două zile după anunțarea insolvenței pentru Colterm, E.ON le va opri furnizarea cu gaz începând de luni, 25 octombrie.

Cultură & Culte & Educație

Consiliul Național al Elevilor solicită suspendarea cursurilor

Consiliul Național al Elevilor solicită de urgență suspendarea cursurilor două săptămâni.

Actualitate

Jurnalul Qub – 20 octombrie 2021

Titlurile zilei: Consiliul Județean oferă titlul de Ambasador Cultural, Educația financiară și cea juridică obligatorii în școli, Masca de protecție, obligatorie în Oțelu Roșu și Sacu

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru