Finanțare pentru proiectele sportive

Dată

Proiectele sportive din cadrul proiectului „Agenda sportivă 2021” pot fi finanțate de către Consiliul Județean Timiș. Instituția oferă 3 milioane de lei din bugetul local pentru evenimente de acest fel. Cei interesați de acest proiect trebuie să fie persoane juridice. Activități sportive care pot fi alese sunt considerate: acțiunile de pregătire sportivă, competițiile sportive și alte acțiuni sportive. Se vor acorda și punctaje în funcție de activitatea sportivă desfășurată. Comisia de evaluare a proiectelor sportive va fi alcătuită din cinci membri și un secretar. Organizatorii de evenimente sportive și persoanele interesate își pot depune proiectele până 27 iulie 2021. Detalii despre proiecte, ghidul de finanțare și actele necesare pot fi găsite pe site-ul Consiliului Județean Timiș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru