Fără teste gratuite la UMF Craiova

Dată

Cadrele didactice și studenții nevaccinați de la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova nu vor mai fi testați gratuit împotriva Covid-19. Angajații și studenții care au contraindicații medicale la vaccinare trebuie să depună la decanatul facultății o serie de documente. Este vorba despre cererea de evaluare a documentelor medicale, copia cărții de identitate sau copia permisului de ședere temporar, documente medicale care să susțină diagnosticul și scrisoarea din partea medicului care justifică contraindicația administrării unui vaccin anti- Covid-19. Până acum testarea gratuită a studenților s-a făcut la Policlinica Studențească Craiova, iar a cadrelor didactice s-a făcut în laboratorul Spitalului Județean de Urgență Craiova. La nivelul Universității de Medicină și Farmacie Craiova sunt 746 de angajați, din care 48 sunt nevaccinați. Dintre cei nevaccinați, 28 sunt cadre didactice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru