Elevii, testați de două ori pe săptămână

Dată

Elevii vor fi testați de două ori pe săptămână împotriva virusului Sars-Cov-2, în zilele de luni și joi. Testarea elevilor se va face cu teste de salivă la începutul orelor de curs de către cadrul medical sau persoanele desemnate din cadrul unității de învățământ, procesul de testare fiind organizat la nivelul fiecărei școli. Personalul unităților de învățământ va fi instruit cu privire la colectarea testelor utilizate, acestea fiind considerate deșeuri medicale cu potențial infecțios. Primele teste de salivă ar urma să fie distribuite în școli săptămâna viitoare, conform declarației Ministerului Educației. În total, un număr de 29,6 milioane de teste de salivă ar urma să ajungă în unitățile de învățământ, acestea fiind necesare pentru testarea elevilor până la finalul semestrului I.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru