DSP Timiș caută voluntari pentru combaterea Covid-19

Dată

Direcția de Sănătate Publică Timiș caută medici dentiști, farmaciști, medici rezidenți sau de specialitate, asistenți medicali, dar și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie sau profilele Sociologe și Psihologie pentru voluntariat în lupta cu Covid-19. Toți cei care vor să participe au nevoie de cunoștințe de operare a calculatorului, să aibă cetățenia română, să fie apți medical și să aibă capacitate de exercițiu. Orgtanizarea muncii se va face la sediile DSP Timiș. Voluntarii se pot înscrie până joi, 14 octombrie la ora 12:00 online pe pagina oficială a Direcției de Sănătate Publică afișată pe ecran. Rezultatele vor fi afișate în 15 octombrie, la ora 14:00, pe pagina instituției menționată mai devreme.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru