DSP Timiș caută voluntari pentru combaterea Covid-19

Dată

Direcția de Sănătate Publică Timiș caută medici dentiști, farmaciști, medici rezidenți sau de specialitate, asistenți medicali, dar și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie sau profilele Sociologe și Psihologie pentru voluntariat în lupta cu Covid-19. Toți cei care vor să participe au nevoie de cunoștințe de operare a calculatorului, să aibă cetățenia română, să fie apți medical și să aibă capacitate de exercițiu. Orgtanizarea muncii se va face la sediile DSP Timiș. Voluntarii se pot înscrie până joi, 14 octombrie la ora 12:00 online pe pagina oficială a Direcției de Sănătate Publică afișată pe ecran. Rezultatele vor fi afișate în 15 octombrie, la ora 14:00, pe pagina instituției menționată mai devreme.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru