DSP Timiș caută voluntari pentru combaterea Covid-19

Dată

Direcția de Sănătate Publică Timiș caută medici dentiști, farmaciști, medici rezidenți sau de specialitate, asistenți medicali, dar și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie sau profilele Sociologe și Psihologie pentru voluntariat în lupta cu Covid-19. Toți cei care vor să participe au nevoie de cunoștințe de operare a calculatorului, să aibă cetățenia română, să fie apți medical și să aibă capacitate de exercițiu. Orgtanizarea muncii se va face la sediile DSP Timiș. Voluntarii se pot înscrie până joi, 14 octombrie la ora 12:00 online pe pagina oficială a Direcției de Sănătate Publică afișată pe ecran. Rezultatele vor fi afișate în 15 octombrie, la ora 14:00, pe pagina instituției menționată mai devreme.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru