Cum poți scana certificatul de vaccinare

Dată

Certificatele digitale europene, privind Covid-19, pot fi verificate acum și prin intermediul versiunii web a aplicației, adică direct de pe computer. Check DCC, aplicația dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale mai poate fi descărcată și pe telefonul mobil sau pe tabletă, iar verificarea certificatelor poate fi realizată cu ajutorul unui scanner profesional pentru QR sau prin intermediul telefonului sau a camerei web a calculatorului. Aplicația Check DCC, atât pentru web, cât și pentru mobil, nu înregistrează și nu reține datele certificatelor digitale verificate, transmit autoritățile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru