Cum ne protejăm de caniculă? – Știrile Qub

Dată

În perioada următoare, prognoza meteo anunţă temperaturi caniculare. În această perioadă este recomandat să evitaţi expunerea prelungită la soare între orele 11:00 – 18:00. Purtaţi pălării de soare, haine lejere din fibre naturale, de culori deschise.
Pe parcursul zilei este bine să faceţi duşuri călduţe, fără a vă şterge de apă. Este important să beţi zilnic între 1,5 – 2 litri de lichide. Sunt de evitat băuturile cu conţinut ridicat de cofeină sau de zahăr deoarece acestea sunt diuretice şi produc deshidratare. Specialiștii ne recomandă să evităm activităţile în exterior care necesită un consum mare de energie. Aerul condiţionat trebuie reglat în așa fel încât temperatura să fie cu 5 grade mai mică decât temperatura încăperii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru