Cum ne protejăm de caniculă? – Știrile Qub

Dată

În perioada următoare, prognoza meteo anunţă temperaturi caniculare. În această perioadă este recomandat să evitaţi expunerea prelungită la soare între orele 11:00 – 18:00. Purtaţi pălării de soare, haine lejere din fibre naturale, de culori deschise.
Pe parcursul zilei este bine să faceţi duşuri călduţe, fără a vă şterge de apă. Este important să beţi zilnic între 1,5 – 2 litri de lichide. Sunt de evitat băuturile cu conţinut ridicat de cofeină sau de zahăr deoarece acestea sunt diuretice şi produc deshidratare. Specialiștii ne recomandă să evităm activităţile în exterior care necesită un consum mare de energie. Aerul condiţionat trebuie reglat în așa fel încât temperatura să fie cu 5 grade mai mică decât temperatura încăperii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Sculpturi din arborii bătrâni tăiați

opacii bătrâni și uscați din Timișoara vor fi folosiți pentru operele de artă realizate de studenții sculptori și donate orașului. PrimăriaTimișoara și Facultatea de Arte și Design Timișoara din cadrul Universității de Vest au încheiat, prin Hotărâre a Consiliului Local,

Cultură & Culte & Educație

Titluri de cetățean de onoare de ziua Timișoarei

Titluri de cetățean de onoare al Timișoarei vor fi acordate de ziua orașului, pentru 4 personalități. Decernările vor fi făcute marți, 3 august, când Consiliul Local va vota trei dintre proiectele de hotărâre care prevăd acordarea titlului pentru primii 3.

Lifestyle

Criză alimentară globală

Fenomenele meteorologice extreme înregistrate simultan în ultimele zile pe tot globul riscă să ducă la o criză a alimentelor. Ploi în Germania, Turcia şi China, vreme foarte călduroasă în vestul Statelor Unite

Evenimente

Ziua Națională a Ambulanței

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată în fiecare an la data de 28 iulie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru