Cum ne protejăm de caniculă? – Știrile Qub

Dată

În perioada următoare, prognoza meteo anunţă temperaturi caniculare. În această perioadă este recomandat să evitaţi expunerea prelungită la soare între orele 11:00 – 18:00. Purtaţi pălării de soare, haine lejere din fibre naturale, de culori deschise.
Pe parcursul zilei este bine să faceţi duşuri călduţe, fără a vă şterge de apă. Este important să beţi zilnic între 1,5 – 2 litri de lichide. Sunt de evitat băuturile cu conţinut ridicat de cofeină sau de zahăr deoarece acestea sunt diuretice şi produc deshidratare. Specialiștii ne recomandă să evităm activităţile în exterior care necesită un consum mare de energie. Aerul condiţionat trebuie reglat în așa fel încât temperatura să fie cu 5 grade mai mică decât temperatura încăperii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru