Cum generăm certificatul digital Covid-19

Dată

Certificatele digitale Covid-19 vor putea fi generate de către români și cetățenii europeni începând de astăzi. Acestea poate fi generat și descărcat de pe site-ul afișat pe ecran, în mod gratuit. În cazul minorilor sub vârsta de 14 ani, este nevoie de acordul părinților. Timpul de generare a certificatului poate fi de la câteva secunde, până la o oră, în funcție de numărul de solicitări. Persoana care a solicitat certificatul va primi un e-mail atunci când acesta este generat. La intrarea în statele membre ale Uniunii Europene, verificarea certificatelor se realizează prin scanarea codului QR. Persoana poate arăta certificatul digital Covid-19 atât pe un dispozitiv, cât și tipărit. Certificatul poate fi obținut pe hârtie prin intermediul primăriei, direcției de sănătate publică sau serviciului public comunitar de evidență a persoanelor.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri