Cum generăm certificatul digital Covid-19

Dată

Certificatele digitale Covid-19 vor putea fi generate de către români și cetățenii europeni începând de astăzi. Acestea poate fi generat și descărcat de pe site-ul afișat pe ecran, în mod gratuit. În cazul minorilor sub vârsta de 14 ani, este nevoie de acordul părinților. Timpul de generare a certificatului poate fi de la câteva secunde, până la o oră, în funcție de numărul de solicitări. Persoana care a solicitat certificatul va primi un e-mail atunci când acesta este generat. La intrarea în statele membre ale Uniunii Europene, verificarea certificatelor se realizează prin scanarea codului QR. Persoana poate arăta certificatul digital Covid-19 atât pe un dispozitiv, cât și tipărit. Certificatul poate fi obținut pe hârtie prin intermediul primăriei, direcției de sănătate publică sau serviciului public comunitar de evidență a persoanelor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Legea adopțiilor, simplificată

Legea adopţiilor a fost simplificată, iar cuplurile care vor să devină părinţi vor putea face acest lucru mai uşor.

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru