Criză de medicamente anti-Covid în Mehedinț

Dată

Medicamentele pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu Covid-19 lipsesc din spitalele din judeţul Mehedinţi. Medicii spun că, atunci când le au, medicamentele sunt insuficiente, iar uneori ajung prea târziu, în timp ce numărul persoanelor care au nevoie de internare este foarte mare. Din peste 1400 cazuri de îmbolnăvire cu virusul Sars-Cov2, peste 100 beneficiază de tratament complet. Reprezentanții casei de pensii plătesc zilnic zeci de ajutoare de deces, un număr aproape dublu față de primăvara anului trecut. De la 1 septembrie, în județul Mehedinți au decedat aproape 150 de persoane, numărul total al deceselor ajungând la aproximativ 550 de persoane.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru