Criză de medicamente anti-Covid în Mehedinț

Dată

Medicamentele pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu Covid-19 lipsesc din spitalele din judeţul Mehedinţi. Medicii spun că, atunci când le au, medicamentele sunt insuficiente, iar uneori ajung prea târziu, în timp ce numărul persoanelor care au nevoie de internare este foarte mare. Din peste 1400 cazuri de îmbolnăvire cu virusul Sars-Cov2, peste 100 beneficiază de tratament complet. Reprezentanții casei de pensii plătesc zilnic zeci de ajutoare de deces, un număr aproape dublu față de primăvara anului trecut. De la 1 septembrie, în județul Mehedinți au decedat aproape 150 de persoane, numărul total al deceselor ajungând la aproximativ 550 de persoane.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru