Cresc cazurile de Covid-19?

Dată

În România se estimează o creștere a numărului de infectări în lunile următoare, cel mai probabil la sfârșit de august, început de septembrie, cu varianta indiană a SARS-CoV-2, a avertizat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță. El a subliniat că infecția se răspândeşte în special în rândul persoanelor nevaccinate. Tulpina este prezentă la persoanele tinere din Marea Britanie, unde procentul celor nevaccinaţi este destul de crescut. De asemenea, tot în Marea Britanie s-a constatat că persoanele care sunt vaccinate cu o singură doză, nu au un nivel foarte mare de protecție. Premierul britanic, Borris Johnson, a anunțat că va amâna până la 19 iulie, ridicarea ultimelor restricţii impuse în Anglia pentru combaterea epidemiei de coronavirus, din cauza creșterii cazurilor legate de varianta delta apărută în India.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru