Craiova va avea Spital de Pediatrie

Dată

Municipiul Craiova va avea un nou Spital de Pediatrie. În cadrul ședinței de marți, 6 iulie, organizată de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, s-a discutat despre documentația de care este nevoie pentru ca acest proiect să fie pus în aplicare. Autoritățile își doresc să acceseze fonduri din cadrul Planului de Redresare și Reziliență. Următorul pas este realizarea studiului de fezabilitate, care va avea loc în septembrie 2021. Investiția totală este de 48.750.000 euro, fără TVA, după cum anunță autoritățile. Construcția va avea aproximativ 32.000 de metri pătrați. Pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate a fost alocată suma de 750.000 de lei.

sursă foto: www.olgutavasilescu.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru