Craiova va avea Spital de Pediatrie

Dată

Municipiul Craiova va avea un nou Spital de Pediatrie. În cadrul ședinței de marți, 6 iulie, organizată de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, s-a discutat despre documentația de care este nevoie pentru ca acest proiect să fie pus în aplicare. Autoritățile își doresc să acceseze fonduri din cadrul Planului de Redresare și Reziliență. Următorul pas este realizarea studiului de fezabilitate, care va avea loc în septembrie 2021. Investiția totală este de 48.750.000 euro, fără TVA, după cum anunță autoritățile. Construcția va avea aproximativ 32.000 de metri pătrați. Pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate a fost alocată suma de 750.000 de lei.

sursă foto: www.olgutavasilescu.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru