Copiii vor putea fi operați pe inimă

Dată

Copiii care suferă de diferite afecțiuni cardiace vor putea fi operați, din această lună, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.
Medicii din cadrul spitalului s-au pregătit intens cu specialiști din Italia, timp de 2 ani, pentru a putea relua operațiile, care au fost suspendate de peste 15 ani.
Secția în care vor fi tratați pacienții a fost modernizată și au fost achiziționate 16 paturi speciale, care vor fi folosite la Terapie Intensivă, dar și în zona de recuperare de la Chirurgie Pediatrică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru