Consultații, vaccinare și filme la Timișoara

Dată

Timișorenii se vor putea imuniza și viziona filme sâmbătă, 18 septembrie, în cadrul în cadrul caravanelor de vaccinare, de evaluare a stării de sănătate și cea culturală. Este vorba despre Caravana medicală „Împreună pentru viață”, prin care specialiști din mai multe spitale ale Centrului Universitar Timişoara vor asigura consultații medicale, EKG, ecografii și alte explorări în mai multe specialități. Tot atunci timișorenii se vor putea imuniza cu serurile de la Pfizer sau Johnson & Johnson. Vaccinarea va fi făcută de personalul din Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. În același timp va fi prezentă și caravana cinematografică „ROD – Zilele recoltei cinematografice”, desfășurată în aer liber, cu proiecții ale unor filme de scurtmetraj. Consultațiile, vaccinările și filmele vor fi disponibile în cartierul Freidorf din Timișoara, pe strada Polonă, de la ora 14:00. Intrarea la caravane este gratuită.

sursa foto: tion.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru