Consultații, vaccinare și filme la Timișoara

Dată

Timișorenii se vor putea imuniza și viziona filme sâmbătă, 18 septembrie, în cadrul în cadrul caravanelor de vaccinare, de evaluare a stării de sănătate și cea culturală. Este vorba despre Caravana medicală „Împreună pentru viață”, prin care specialiști din mai multe spitale ale Centrului Universitar Timişoara vor asigura consultații medicale, EKG, ecografii și alte explorări în mai multe specialități. Tot atunci timișorenii se vor putea imuniza cu serurile de la Pfizer sau Johnson & Johnson. Vaccinarea va fi făcută de personalul din Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. În același timp va fi prezentă și caravana cinematografică „ROD – Zilele recoltei cinematografice”, desfășurată în aer liber, cu proiecții ale unor filme de scurtmetraj. Consultațiile, vaccinările și filmele vor fi disponibile în cartierul Freidorf din Timișoara, pe strada Polonă, de la ora 14:00. Intrarea la caravane este gratuită.

sursa foto: tion.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru