Consultații, vaccinare și filme la Timișoara

Dată

Timișorenii se vor putea imuniza și viziona filme sâmbătă, 18 septembrie, în cadrul în cadrul caravanelor de vaccinare, de evaluare a stării de sănătate și cea culturală. Este vorba despre Caravana medicală „Împreună pentru viață”, prin care specialiști din mai multe spitale ale Centrului Universitar Timişoara vor asigura consultații medicale, EKG, ecografii și alte explorări în mai multe specialități. Tot atunci timișorenii se vor putea imuniza cu serurile de la Pfizer sau Johnson & Johnson. Vaccinarea va fi făcută de personalul din Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. În același timp va fi prezentă și caravana cinematografică „ROD – Zilele recoltei cinematografice”, desfășurată în aer liber, cu proiecții ale unor filme de scurtmetraj. Consultațiile, vaccinările și filmele vor fi disponibile în cartierul Freidorf din Timișoara, pe strada Polonă, de la ora 14:00. Intrarea la caravane este gratuită.

sursa foto: tion.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru