Consultații medicale în localități

Dată

Zeci de oameni din Ohaba Lungă, județul Timiș, au fost consultați la ei în localitate de o echipă de medici de la Spitalul Municipal din Timișoara pentru depistarea afecțiunilor tiroidiene sau a cancerului de col uterin. Au fost făcute 55 de consultații pentru afecțiunile tiroidiene și 35 de consultații ginecologice și examen citologic Papanicolaou. Potrivit medicului Octavian Neagoe, screeningurile au fost realizate în cadrul unui proiect european transfrontalier.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru