Consultații medicale în localități

Dată

Zeci de oameni din Ohaba Lungă, județul Timiș, au fost consultați la ei în localitate de o echipă de medici de la Spitalul Municipal din Timișoara pentru depistarea afecțiunilor tiroidiene sau a cancerului de col uterin. Au fost făcute 55 de consultații pentru afecțiunile tiroidiene și 35 de consultații ginecologice și examen citologic Papanicolaou. Potrivit medicului Octavian Neagoe, screeningurile au fost realizate în cadrul unui proiect european transfrontalier.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru