Cine este afectat de COVID-19?

Dată

97% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar un procent de 3% la persoane vaccinate cu schemă incompletă, arată datele publicate de Institutul Național de Sănătate Publică pentru perioada 9-15 august. Cele mai multe cazuri de Covid-19 înregistrate în această perioadă au fost în județele Cluj, Constanța, Suceava, Ilfov și municipiul București. De la începutul pandmiei și până în prezent, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personalul medical. 94,6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată. 86.1% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 57.5% din decese au fost la bărbați. Peste 50% dintre decese sunt în județele Iași, Suceava, Caraș-Severin, Bacău și Galați.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru