Cine este afectat de COVID-19?

Dată

97% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar un procent de 3% la persoane vaccinate cu schemă incompletă, arată datele publicate de Institutul Național de Sănătate Publică pentru perioada 9-15 august. Cele mai multe cazuri de Covid-19 înregistrate în această perioadă au fost în județele Cluj, Constanța, Suceava, Ilfov și municipiul București. De la începutul pandmiei și până în prezent, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personalul medical. 94,6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată. 86.1% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 57.5% din decese au fost la bărbați. Peste 50% dintre decese sunt în județele Iași, Suceava, Caraș-Severin, Bacău și Galați.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru