Cine este afectat de COVID-19?

Dată

97% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar un procent de 3% la persoane vaccinate cu schemă incompletă, arată datele publicate de Institutul Național de Sănătate Publică pentru perioada 9-15 august. Cele mai multe cazuri de Covid-19 înregistrate în această perioadă au fost în județele Cluj, Constanța, Suceava, Ilfov și municipiul București. De la începutul pandmiei și până în prezent, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personalul medical. 94,6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată. 86.1% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 57.5% din decese au fost la bărbați. Peste 50% dintre decese sunt în județele Iași, Suceava, Caraș-Severin, Bacău și Galați.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru