Certificatul verde obligatoriu

Dată

Certificatul verde va fi obligatoriu pentru accesul la nunți, restaurante, cinematografe, săli de fitness, evenimente sportive sau spectacole în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este între 3 și 6 la mia de locuitori. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat joi, 16 septembrie această hotărâre, iar decizia finală va fi luată de Guvernul României. Noi măsuri vor fi impuse pentru localitățile care depășesc rata de 3 la mia de locuitori. Certificatul verde atestă că persoana fie a fost vaccinată, fie a trecut prin boală, fie a fost testată și a obținut un rezultat negativ.

sursa foto: zgd.md

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru