Certificatul verde obligatoriu

Dată

Certificatul verde va fi obligatoriu pentru accesul la nunți, restaurante, cinematografe, săli de fitness, evenimente sportive sau spectacole în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este între 3 și 6 la mia de locuitori. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat joi, 16 septembrie această hotărâre, iar decizia finală va fi luată de Guvernul României. Noi măsuri vor fi impuse pentru localitățile care depășesc rata de 3 la mia de locuitori. Certificatul verde atestă că persoana fie a fost vaccinată, fie a trecut prin boală, fie a fost testată și a obținut un rezultat negativ.

sursa foto: zgd.md

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru