Certificatul verde obligatoriu pentru bugetari

Dată

Certificatul verde devine obligatoriu pentru toți angajații de la stat. Documentul va fi solicitat autorităţilor, instituţiilor publice şi celorlalte unităţi publice, centrale şi locale, regiilor autonome și operatorilor economici care își desfășoară activitatea în birouri cu peste 50 de angajați simultan. Certificatul verde atestă fie că au trecut cel puțin 10 zile de la vaccinarea cu schema completă, fie că persoana a fost testată negativ sau că se află între a 15-a și a 180-a zi de la infectarea cu virusul Sars-Cov-2. Persoanele care nu au certificatul verde pot fi suspendate timp de 30 de zile și concediate ulterior, conform proiectului votat de Senat. Propunerea legislativă urmează să fie votată în plenul Senatului și ulterior la Camera Deputaților care este cameră decizională.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru