Certificatul verde obligatoriu pentru bugetari

Dată

Certificatul verde devine obligatoriu pentru toți angajații de la stat. Documentul va fi solicitat autorităţilor, instituţiilor publice şi celorlalte unităţi publice, centrale şi locale, regiilor autonome și operatorilor economici care își desfășoară activitatea în birouri cu peste 50 de angajați simultan. Certificatul verde atestă fie că au trecut cel puțin 10 zile de la vaccinarea cu schema completă, fie că persoana a fost testată negativ sau că se află între a 15-a și a 180-a zi de la infectarea cu virusul Sars-Cov-2. Persoanele care nu au certificatul verde pot fi suspendate timp de 30 de zile și concediate ulterior, conform proiectului votat de Senat. Propunerea legislativă urmează să fie votată în plenul Senatului și ulterior la Camera Deputaților care este cameră decizională.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru