Ce impact are varianta Delta asupra tinerilor?

Dată

Varianta Delta are un impact mult mai mare asupra tinerilor și al copiilor, a anunțat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Conform acestuia, noua variantă se transmite foarte ușor, chiar și după un contact de 2-3 minute. Medicul a mai afirmat că autorităţile se pregătesc să aibă la dispoziţie inclusiv locuri de terapie intensivă pentru copii. În România au existat doi pacienţi de 30 de ani decedaţi din cauza COVID, deşi nu aveau comorbidităţi, iar unii tineri ajung cu forme grave la terapie intensivă.

sursă foto: consumer.healthday.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru