Ce facem cu arsurile solare?

Dată

Erupţia benignă, erupţia polimorfă la lumină, mâncărimea pielii și urticaria solară sunt câteva dintre problemele care pot apărea după expunerea la soare. În sezonul estival, arsurile solare sunt tot mai des întânite, iar pentru aceste situații, doctorii dermatologi recomandă dușurile cu apă călduță, hidratarea cu apă, lapte sau ceai și masajul cu alcool medicinal care răcoreşte şi opreşte arsura celulară. Pentru a opri durerea de cap și frisoanele, doctorii ne sfătuiesc să luăm aspirină. În cazuri mai grave însă, poate fi necesar repausul la pat într-o cameră răcoroasă. Pentru persoanele care au trecut prin arsuri ale pielii este necesar un consult medical.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru