Cât plătește părintele să însoțească copilul la spital

Dată

Guvernul va introduce un tarif maxim pentru serviciile hoteliere pentru părintele care însoțește copilul internat în spital în vârstă de peste 3 ani. Taxa va fi dublul alocației pentru hrană specifică secției în care este internat copilul. Proiectul de lege le va interzice spitalelor să ceară, ca și până acum, sume exorbitante părinților. Până în prezent, legea prevedea ca tarifele să fie suportate de Casele de Asigurări, însă nu era prevăzută suma maximă acordată. Proiectul de lege urmează să fie adoptat de Parlament.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru