Cât de repede se răspândește varianta Delta?

Dată

Riscul de infectare cu varianta Delta a virusului Sars-Cov-2 este de 5 ori mai mare pentru persoanele nevaccinate, arată un studiu al Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite ale Americii. Pentru cei infectați cu aceasta șansele de spitalizare sunt de 29 de ori mai mari. Varianta Delta este extrem de transmisibilă și a devenit varianta predominantă în Los Angeles și California în perioada mai-iulie 2021. Acoperirea vaccinală în Statele Unite ale Americii era, la sfârșitul lunii iulie, de aproximativ 50%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru