Carantină de noapte în municipiul Arad

Dată

Municipiul Arad intră în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii după ce rata de incidență a depășit 7,5 la mia de locuitori. Persoanele nevaccinate nu vor putea putea părăsi locuința între orele 20:00 – 5:00 fără declarație pe propria răspundere, iar cei vaccinați pot circula fără restricții în baza certificatului de vaccinare. Magazinele vor fi închise de la ora 22:00, cu excepţia farmaciilor, benzinăriilor și a operatorilor economici cu activitate de livrare la domiciliu. Restaurantele și cafenelele, atât la interior, cât și la terase, pot funcționa la o capacitate de maximum 50% în intervalul 5:00 – 22:00, iar accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate și celor care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Barurile, cluburile și discotecile își suspendă activitatea, care va putea fi reluată doar în momentul în care incidența în Arad va coborî sub 5,5 cazuri la mie. La evenimente private precum nunți, botezuri, mese festive, atât în spații deschise, cât și închise, pot participa un maximum de 200 de persoane cu un procent de 50% din capacitatea spațiului. Noile măsuri vor intra în vigoare astăzi, 8 octombrie, după aprobarea hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Restricțiile vor fi ridicate în momentul în care incidența va coborî sub 7 cazuri la mia de locuitori.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru