Campus sportiv educațional și de cercetare

Dată

Un campus sportiv educațional și de cercetare ar putea fi construit de către Universitatea de Vest în incinta fostului Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” din Timișoara.
Consiliul de Administrație al colegiului a dat un răspuns favorabil, dar cu anumite condiții. Una dintre ele este dotarea terenului de sport de pe strada Războieni cu un balon pentru desfășurarea orelor de sport în condiții optime, indiferent de anotimp, precum și realizarea unei curți comune cu Biblioteca Județeană.
Spațiul de 2,8 hectare ar urma să fie trecut în administrarea Universității pentru o perioadă de 25 de ani, dacă se va putea realiza o înțelegere între părți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru