Campanie pentru depistarea hepatitelor B și C

Dată

Campania de testare pentru depistarea hepatitelor virale B și C a fost lansată la Craiova. Este cel mai amplu program de screening realizat în România, prin care vor fi testate 120.000 de persoane, din 12 județe din zona Olteniei. Scopul campaniei de testare este îmbunătățirea stării de sănătate a populației prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile infecțiilor cu virusurile hepatitice B și C, importanța testării si adoptarea unui stil de viață sănătos orientat către prevenție. Proiectul se va desfășura timp de 30 de luni, până la finalul anului 2023.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru