Campanie de vaccinare pentru elevi

Dată

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara intenționează demararea unei campanii de vaccinare împotriva SARS-COV2, în unitățile de învățământ din Timiș, prin intermediul echipelor mobile. Medicii și asistentele vor vaccina elevii cu vârsta de peste 16 ani, respectiv personalul unităților de învățământ. Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot fi vaccinați doar cu vaccinul Pfizer, iar majorii pot alege între cele trei seruri de la Pfizer, AstraZeneca și Johnson & Johnson. De asemenea, în 1 iunie, în Parcul Central din Târgu-Jiu, elevii de peste 16 ani, care nu s-au vaccinat sunt invitați să se imunizeze împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer. În Dolj, 61% din personalul didactic s-a vaccinat împotriva COVID 19. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj a precizat că discută cu Direcția de Sănătate Publică pentru a deschide un centru de vaccinare dedicat elevilor şi angajaţilor din învăţământul liceal.

sursa foto: www.hotnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru