Campanie de vaccinare pentru elevi

Dată

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara intenționează demararea unei campanii de vaccinare împotriva SARS-COV2, în unitățile de învățământ din Timiș, prin intermediul echipelor mobile. Medicii și asistentele vor vaccina elevii cu vârsta de peste 16 ani, respectiv personalul unităților de învățământ. Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot fi vaccinați doar cu vaccinul Pfizer, iar majorii pot alege între cele trei seruri de la Pfizer, AstraZeneca și Johnson & Johnson. De asemenea, în 1 iunie, în Parcul Central din Târgu-Jiu, elevii de peste 16 ani, care nu s-au vaccinat sunt invitați să se imunizeze împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer. În Dolj, 61% din personalul didactic s-a vaccinat împotriva COVID 19. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj a precizat că discută cu Direcția de Sănătate Publică pentru a deschide un centru de vaccinare dedicat elevilor şi angajaţilor din învăţământul liceal.

sursa foto: www.hotnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru