Campanie de vaccinare pentru elevi

Dată

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara intenționează demararea unei campanii de vaccinare împotriva SARS-COV2, în unitățile de învățământ din Timiș, prin intermediul echipelor mobile. Medicii și asistentele vor vaccina elevii cu vârsta de peste 16 ani, respectiv personalul unităților de învățământ. Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot fi vaccinați doar cu vaccinul Pfizer, iar majorii pot alege între cele trei seruri de la Pfizer, AstraZeneca și Johnson & Johnson. De asemenea, în 1 iunie, în Parcul Central din Târgu-Jiu, elevii de peste 16 ani, care nu s-au vaccinat sunt invitați să se imunizeze împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer. În Dolj, 61% din personalul didactic s-a vaccinat împotriva COVID 19. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj a precizat că discută cu Direcția de Sănătate Publică pentru a deschide un centru de vaccinare dedicat elevilor şi angajaţilor din învăţământul liceal.

sursa foto: www.hotnews.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru